Meet the Teacher Trainee - pranavinyasa

Blog

Ik ben niet echt een bemoederend type maar als studenten na een traject van 1 jaar 200hr opleiding afstuderen dan voel ik me toch als een trotse moederkloek :). Ongelofelijk hoe iedereen groeit in 1 jaar.

Deze week kan je kennis maken met Malou, ze beantwoorde deze vragen al een jaar geleden en intussen heeft ze samen met Laura al haar eigen studio in Eindhoven

Naam: Malou van Loon
Leeftijd: 29
Woonplaats: Eindhoven (NL)
Huidig beroep: MarCom Specialist bij Philips
Wat was jouw motivatie om deze yoga opleiding te volgen?
In de afgelopen jaren heb ik verschillende vormen van yoga beoefend maar Prana Vinyasa Flow is de enige die mij echt blijft boeien. Helaas wordt het niet meer gegeven in de regio en dat mis ik echt. De oplossing is om het zelf te gaan geven!
Welk onderdeel van de opleiding is het meest waardevol?
Eigenlijk alles! De gedachten achter de lessen, hoe het is opgebouwd, wat je benadrukt in de pose, je taalgebruik, hoe je een bepaalde sfeer creëert, welke muziek daarbij past… dat draagt allemaal bij aan een gevoel tijdens de les. Dat is voor mij uniek aan deze yogavorm en vind ik super interessant.
Wat was/is de grootste uitdaging?
Voor een groep spreken. Daar zie ik in het dagelijks leven altijd enorm tegenop. De opleiding is voor mij ook een kans om op dat vlak te groeien.
Wat hoop je dat de toekomst brengt? Ambities, dromen, veranderingen etc *
 
Mijn droom is om ooit op een zonnige plek een eigen yogastudio te openen. Voor nu ben ik heel blij dat ik in Eindhoven les mag gaan geven bij Yoga In Town, eerst maar eens oefenen 🙂

Website: urbanyogis.nl

Leave a Comment:

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.