10 tips voor kersverse yogateachers! Tip 1 Authentiek. – pranavinyasa

Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM

Blog

Een yogales geven is meer dan alleen wat poses uitleggen aan een groep mensen, er komt veel bij kijken en kan overweldigend zijn. 
10 tips die kan helpen om je comfortabel te voelen in het lesgeven (flow lessen) en ervoor zorgt dat je studenten een fijne beleving hebben. 

1. BLIJF AUTHENTIEK

Laten we met de belangrijkste tip beginnen. Wees jezelf, de persoon die je bent diep vanbinnen. Natuurlijk zijn er ervaren yogateachers die we bewonderen en die ons veel inspiratie geven, soms is die bewondering zo groot dat we denken dat om een succesvolle lesgever te zijn je je ook zo moet gedragen, spreken, kleden. De reden waarom die teachers zo graag gezien worden (populair zijn) is net het feit dat ze uniek en authentiek zijn en uitdragen wat ze zelf belangrijk vinden. 

Probeer zo veel mogelijk trouw te blijven aan je zelf, spreek over de onderwerpen die je nauw aan het hart liggen, vertel grapjes als dat jouw ding is. Your vibe attract your tribe, je trekt ook zo de mensen die dezelfde dingen belangrijk vinden en waar je graag tijd mee doorbrengt.

Leave a Comment: