Mandala Vinyasa - pranavinyasa
Image Alt

Mandala Vinyasa

Circular Power - Flow in a mandala

24 - 26 OKTOBER 2020

Start je je les altijd met dezelfde zonnegroeten?

Zit je in een “yogafunk” en heb je nood aan nieuwe inspiratie?

Op zoek naar tools om meer gevoel en creativiteit in je les te verweven?

Circular power is een advanced immersion voor docenten die willen losbreken van een lineaire manier van lesgeven. 

We spelen met het concept van de mandala (cirkel), Mandala komt van het Sanskriet woord “MANDA” en betekent letterlijk essence of essentie en “LA” wordt vertaalt als container of hetgeen die bevat. Vanuit een yogastandpunt kan je Mandala vertalen als “container van essence/essentie”, container kan breed gezien worden, ons fysieke lichaam, huis, tempel, natuur enz. 

Wat mag je verwachten?

 • Doorbreek het klassieke beeld van lesgeven waarbij een yogamat een voor en een achterkant heeft, maak van je mat een speeltuin met eindelijk veel mogelijkheden. 
 • Leer 5 nieuwe mandala namaskars  (waaronder 4 mandala dancing warriors) en hoe je lessen die je al hebt gegeven kan omvormen tot een nieuwe ervaring.
 • Creatief omspringen met zonnegroeten om zo je les meer fun maken zonder de gelaagdheid en de diepgang van de practice te verliezen.
 • Elke dag start je met een Prana Vinyasa les om zo zelf het effect te ervaren en te voelen. 

Waarom lesgeven in een Mandala?

 • Creeren van een community feel in de les.
 • Geen afstand tss lesgever en studenten, er staat niemand vooraan, elk is een onderdeel in het geheel.
 • Stimuleert balans, fluiditeit, creativiteit, vreugde en kracht in de flow.
 • Haalt mensen uit hun hoofd en brengt hen terug in het lichaam, luisteren, voelen naar de signalen die je krijgt.

Enkele sfeerbeelden

Praktische informatie

 • SUPER EARLY BIRD
 • 299
  early bird geldig tot 1/09/2020
  • BEST DEAL
  • INSCHRIJVEN VOOR 1/09/2020
 • PRIJS
 • 350
  prijs vanaf 1/09/2020
  • VOOR DE LATE BESLISSERS
  • INSCHRIJVEN NA 1/09/2020

Jouw docent – Nele Van Poucke.

Nele is een ervaren rot in het vak, en expert Prana Vinyasa®. Ze leerde de kneepjes van het vak van Shiva Rea zelf, en assisteert haar regelmatig in India, Mexico, Santorini, Los Angeles en Londen. Vandaag blikt Nele terug op meer dan 15 jaar ervaring. Haar missie voor deze opleiding? Jou inspireren om je practice te verdiepen én je opleiden tot een ervaren, deskundige docent.
YACEP

DATA VAN DE OPLEIDING – 21 hr Yoga Alliance
Telt mee voor 300hr certificaat bij Shiva Rea

Opleidingsdagen24 – 26 Oktober 2020
 • Za: 13.00 – 19.00
 • Zo: 11.00 – 19.00
 • Ma: 10.00 – 17.00
Lokatie: Yogalovers, Berthoudersplein 31, 2800 Mechelen (Parkeren Zandpoortvest, gratis in het weekend)
Meer info? info@pranavinyasa.be

ANNULERINGSVOORWAARDEN

Bij annulatie van de immersion voor 1/09/2020, wordt het bedrag min 50 euro (adminkosten), binnen de 14 dagen terugbetaald.

Bij annulatie na 1/09/2020 voor de immersion wordt het betaalde bedrag NIET terugbetaald.

Terugbetaling is niet mogelijk na start van de immersion. Je hebt je geëngageerd voor het volledige opleidingstraject. De inschriving opleiding is strikt persoonlijk en dus niet overdraagbaar. Bij afwezigheid, blessures en niet voltooien van de immersion is geen terugbetaling van het inschrijvingsgeld mogelijk. Ook in geval van blessure is het perfect mogelijk om de lessen te observeren, te leren en te studeren, …

Elemental Immersion

Nele Van Poucke is een fantastische docent met humor, grote kennis van Prana Vinyasa en het leven. Duidelijke uitleg, goeie muziek en een fijne sfeer! Check haar aanbod met opleidingen, modules en workshops! Ze is (te)gek! Echt een aanrader!

Audrey Donders
Yogadocent uit Amsterdam

200 hr Prana Vinyasa Teacher Training

De opleiding is een verrijking geweest in zoveel aspecten. Het is een verdieping voor je eigen practice. Yoga neemt nog meer plaats in je leven alsook de positieve effecten ervan. Je groeit als persoonlijkheid, je leert jezelf beter kennen. Het verandert jezelf en hoe je in het leven staat. Just go with the flow. Een pittige opleiding vol inspirerende weekends en mede-studenten.

Inge De Leebeeck
Bediende - afgestudeerd in 2018

200 hr Prana Vinyasa Teacher Training

Zoek je: een verdieping van je yoga, onthulling van het mysterie van poses, sequencing, prana vinyassa en zoveel meer op een no nonsense duidelijke manier, een gepassioneerde teacher als guide in de vorm van Nele, meer dan alleen maar yoga maar ook een groei ervaring voor jezelf als persoon, toffe nieuwe mensen leren kennen, fun, frustratie waar je doormoet in je groeiproces, inspiratie, de goesting om er nog meer van te leren en te doen.. dan zit je op de juiste plek!

Kathleen Teughels
Psycholoog - afgestudeerd 2018

200 hr Prana Vinyasa Teacher Training

Prana Vinyasa TT is een zeer inspirerende Yoga teacher training die inhoudelijk super interessant is maar ook als mens ... je leert er zoveel van bij zelfs over je manier van zijn 🙂 Een echte aanrader ! Nele is heel down to earth en heel toegankelijk maar toch een en al bezieler van de YOGA vibe ... Je voelt je thuis ...

Jocye Fias
FELIZ MOMENTS Inner & Outer Beauty

200 hr Teacher Training

Unieke ervaring. Ik heb veel geleerd; de asana's, de juiste sequencing (veel aandacht voor de sequencing en dit is echt heel belangrijk om een les op te bouwen, geen losse elementen maar echt een gestructureerde les waarbij je telkens naar een peakpose toe werkt), de sutra's, anatomie... Ik ben er al als persoon ook sterker door geworden; zowel fysiek als mentaal. En het is ook gewoon leuk, elk weekend was iets om naar uit te kijken. Ik zou het iedereen aanraden zowel als teacher training of om je yoga practice verder te verdiepen. Nele doet dit echt fantastisch. Mooie studio, een geweldige groep, goeie vibes. Ik ben zeer dankbaar voor deze opleiding en ik zou het zo opnieuw doen.

Els Kemps
Bediende & Yogadocent

Ook op zoek naar inspiratie?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en je ontvangt elke maand

Yoga tips & Tricks, spotify playlist enz... 

Je inbox zal niet ontploffen, we houden ons ons aan max. 1 email per maand

Yes, het is gelukt!