Home - pranavinyasa

droom, groei en inspireer...

Mijn droom als klein meisje was om ballerina te worden, tutu’s, pointes en veel roze. In het dorp waar ik toen woonde was er geen balletschool en bleef mijn danscarrière beperkt tot 2 jaar moderne dans in de turnzaal. Het gaat natuurlijk niet over ballet, maar over het gevoel te weten wat je echt wil, noem het droom of hartewens.

Dat gevoel had ik na mijn eeste yogales, de ontdekking van iets uniek, kostbaar en tegerlijkertijd ook heel persoonlijk. En die ervaring te willen doorgeven.

Mijn vermoeden is dat jullie hier zijn terechtgekomen omdat je datzelfde gevoel ervaren en de yogapractice willen koesteren. Stiekem dromend over een bloeiende carrière als yogadocent.

Van een 2OO uur Vinyasa 200 uur Yoga Alliance erkende basisopleiding tot advanced immersions. Je vindt het hier….

Ontdek onze events!

Testimonial - 200 hr Prana Vinyasa TT

Toen ik in september 2019 startte aan de yogadocentenopleiding wist ik niet helemaal waaraan ik me moest verwachten. Ik had me ingeschreven omdat yoga iets in me teweeg brengt. Het geeft me rust en zelfvertrouwen, maar ook kracht en levenslust. Zonder het echt rationeel te kunnen beredeneren zat er bij mij de overtuiging dat deze opleiding me ver zou brengen... En mijn intuïtie heeft me uiteindelijk naar het juiste pad geleid!! Deze opleiding was exact wat ik nodig had! Als psychologe ben ik al jaren vooral met de geest bezig. Ik was een wandelend hoofd geworden en het lichaam was een soort aanhangsel dat ik maar al te vaak negeerde. Dit leidde tot een disconnectie tussen lichaam en geest. Ik was niet gelukkig en vooral vaak negatief geladen, beladen, overladen met gedachten... Doorheen de opleidingsweekenden voelde ik de verbinding met mijn lichaam steeds sterker worden. Ik leerde weer voelen en luisteren naar wat mijn lichaam me vertelt en wat het nodig heeft. Deze opleiding was voor mij in de eerste plaats een persoonlijk groeiproces. Het lesgeven op zich was niet mijn initiële intentie, maar de goesting om de yogamicrobe door te geven is er nu wel meer en meer!! Bedankt Nele voor deze geweldige en unieke ervaring!!

Annelies, afgestudeerd TT 2020

200 hr Prana Vinyasa Teacher Training

De opleiding is een verrijking geweest in zoveel aspecten. Het is een verdieping voor je eigen practice. Yoga neemt nog meer plaats in je leven alsook de positieve effecten ervan. Je groeit als persoonlijkheid, je leert jezelf beter kennen. Het verandert jezelf en hoe je in het leven staat. Just go with the flow. Een pittige opleiding vol inspirerende weekends en mede-studenten.

Inge De Leebeeck
Bediende - afgestudeerd in 2018

200 hr Prana Vinyasa Teacher Training

Prana Vinyasa TT is een zeer inspirerende Yoga teacher training die inhoudelijk super interessant is maar ook als mens ... je leert er zoveel van bij zelfs over je manier van zijn 🙂 Een echte aanrader ! Nele is heel down to earth en heel toegankelijk maar toch een en al bezieler van de YOGA vibe ... Je voelt je thuis ...

Jocye Fias
FELIZ MOMENTS Inner & Outer Beauty

200 hr Teacher Training

Unieke ervaring. Ik heb veel geleerd; de asana's, de juiste sequencing (veel aandacht voor de sequencing en dit is echt heel belangrijk om een les op te bouwen, geen losse elementen maar echt een gestructureerde les waarbij je telkens naar een peakpose toe werkt), de sutra's, anatomie... Ik ben er al als persoon ook sterker door geworden; zowel fysiek als mentaal. En het is ook gewoon leuk, elk weekend was iets om naar uit te kijken. Ik zou het iedereen aanraden zowel als teacher training of om je yoga practice verder te verdiepen. Nele doet dit echt fantastisch. Mooie studio, een geweldige groep, goeie vibes. Ik ben zeer dankbaar voor deze opleiding en ik zou het zo opnieuw doen.

Els Kemps
Bediende & Yogadocent

200 hr Prana Vinyasa Teacher Training

De opleiding was duidelijk opgebouwd rond de principes van prana vinyasa. Er werd ook telkens naar verwezen. Het was fijn om veel te kunnen oefenen op het geven van lessen. Er was genoeg tijd voor vragen en veel feedback over de verschillende fases in de opleiding. Het heeft gezorgd dat ik een goed basis heb om te starten met les geven. De anatomie was zo volledig mogelijk in de mogelijke tijd. Er waren voldoende momenten voor reflectie. En gedurende de opleiding werd er veel herhaalt en verwezen zodat de verschillende delen aan elkaar gelinkt werden en verder verduidelijkt werden. Het online gedeelte en de cursus zijn de perfecte aanvulling op de lesmomenten om zo een volledige basis te krijgen. Door de opleiding ben ik gegroeid in mij yoga practise maar ook als persoon. Het was een uitzonderlijke ervaring waar ik de vruchten van ga plukken de rest van mijn leven. Ik kan niet wachten op het vervolg en de nieuwe ontdekkingen die ermee gepaard gaan.

Afgestudeerde opleiding 2017

200 hr Prana Vinyasa Teacher Training

In het begin vond ik mijzelf een beetje verloren, kwa sequencing. Maar alles komt in eens heel duidelijk, logisch and helpt om goed sequence te opbouwen! Anatomie was goed gedetailleerd. De sessie met een kiné is heel goed. Heel blij dat mantras chanten was inbegrepen, ook de filosofie and geschiedenis achter yoga. Er zijn veel hands on assist, en de rustige moments zijn goed gebalanceerd met de oefenden momenten. Je kan alleen maar zo veel plaatsen in 200hr! Ook direct les geven (per stuk) is niet gemakkelijk voor idereen, maar op het einde is misschien het best!

Afgestudeerde 200hr opleiding

200 hr Prana Vinyasa Teacher Training

Een hele leerrijke yogateacheropleiding waarbij je stap voor stap verschillende yoga puzzelstukjes leert kennen die op het einde één mooi geheel vormen. De training is wel intensief, soms een ware beproeving voor je lichaam, je ego of je geduld met jezelf. Maar het is het allemaal meer dan waard want het is een totale levenservaring. Een ware must voor elke persoon die houdt van vinyasa yoga en ambieert om les te geven.

Afgestudeerde 200hr opleiding 2017

200 hr Prana Vinyasa Teacher Training

Inspirerend, leuke yogavorm, in je vrouwenkracht en je creatieve stroom te komen, goed technisch onderlegd, veelzijdig opgebouwd, gestructureerd, licht door de humor doch gedegen opgebouwd. Veel kennis over de sutras en Bhagavad gitta; -)

Afgestudeerde 200hr Teacher Training

200 hr Prana Vinyasa Teacher Training

Super! Leuke, leerzame en waardevolle opleiding. Nele is heel kundig in wat ze doet en weet haar kennis goed over te brengen. Afwisselende onderwerpen zorgen voor variatie en door een heel weekend te vullen wordt je echt ondergedompeld in Prana Vinyasa.

Afgestuurde 200hr opleiding