Let's get Pranafied - pranavinyasa
Image Alt

Let’s get Pranafied

Let's get Pranafied

Alweer een yogaplatform?

Ja, maar dan wel eentje dat ánders is dan de anderen. In de eerste plaats omdat Let’s get Pranafied zich toespitst op 1 yogastijl: Prana Vinyasa. Met je lidmaatschap betaal je dus enkel voor lessen waar jij helemaal happy, zen of energiek van wordt, en niet voor stijlen waar je toch niets mee doet.

De 2 Memberships FLOW & GROW hebben we samengevoegd tot 1 Membership, zelfde inhoud als Grow maar met een zachter prijskaartje van 29 €, om zo yoga toegankelijker te maken voor elk budget!

GLOW membership

Ben je beginner, gevorderd of expert, en volg je graag regelmatig een les in deze stijl? Dan heeft ons Glow membership alles wat je zoekt. Prana Vinyasa lessen geschikt voor beginners en uitdagende lessen voor experts, tutorials die meer diepgang geven maar evengoed als inspiratie voor yogadocenten.

Dan laat dit Membership je Glowen. 

 • Je krijgt toegang tot 105 lessen van verschillende lengtes en diverse niveaus. Saai wordt het dus nooit.
 • Bovendien voegen we elke maand nieuwe lessen toe. Passend bij het seizoen, en met specifieke thema’s.
 • Via diverse tutorials, tips-and-tricks en bijkomende content verdiep je je kennis en til je je yogalessen of je eigen practice naar een hoger niveau.
 • Dankzij een handige zoekfunctie vind je meteen de les waar jij die dag behoefte aan hebt: kort of lang, energiek of rustig, …
 • De diverse solar flow lessen helpen je om je dag energiek te starten. Liever ontstressen en tot rust komen? Kies dan voor één van de lunar flows.
 • En wanneer je op zoek bent naar rust dan hebben we ook Yin yang en Yin yoga bijgevoegd.

Slechts 29 euro per maand (Je hebt een PayPal account nodig om toegang te krijgen).

Wat kan je verwachten?

 • GLOW MEMBERSHIP
 • 29
  per maand
  • Van beginner, gevorderde tot expert
  • Toegang tot 50 lessen.
  • Elke maand nieuwe lessen
  • Je lidmaatschap is persoonsgebonden
  • Inloggen en betalen via PayPal
  • 7 dagen GRATIS TOEGANG, je begint pas te betalen na 7 dagen.
  • Elke maand opzegbaar

Jouw docent – Nele Van Poucke.

Nele is een ervaren rot in het vak, en expert Prana Vinyasa®. Ze leerde de kneepjes van het vak van Shiva Rea zelf, en assisteert haar regelmatig in India, Mexico, Santorini, Los Angeles en Londen. Vandaag blikt Nele terug op meer dan 15 jaar ervaring. Haar missie voor deze opleiding? Jou inspireren om je practice te verdiepen én je opleiden tot een ervaren, deskundige docent.

Testimonial - 200 hr Prana Vinyasa TT

Ik vond het een fantastische opleiding. Het heeft mijn wereld verruimt en laten zien dat de fysieke vorm van yoga op een veel creatievere en dynamische manier kan dan ik eerst dacht. Bovendien heeft het me laten inzien dat yoga emoties kan losmaken en dat je je niet alleen of fysiek vlak maar ook op emotioneel vlak beter voelt. Het wordt daarnaast op een heel goede manier gegeven door een persoon van wie je ziet dat het echt haar passie is en daardoor krijg je nog extra veel zin in yoga. Echt een aanrader dus!

Lisanne, afgestudeerd TT 2020

Testimonial - 200 hr Prana Vinyasa TT

Ik vond deze opleiding een zalige ervaring. Ik had nog niet zoveel achtergrond in yoga en ik heb zoveel bijgeleerd! Ik zag de weekends echt als een get-away uit het normale leven om even volledig ondergedompeld te worden in de wereld van yoga, van Shiva, van Nele, van Prana vinyasa. Geweldige combinatie van theorie en praktijk, met vaak een speelse ondertoon. Aanrader!

Testimonial - 200 hr Prana Vinyasa TT

ik heb heel lang getwijfeld om me in te schrijven voor de opleiding; budget, ben ik wel iets met het diploma, wat als ik niet goed genoeg ben...maar vanaf het eerste les weekend dacht ik: dit moest ik veel vroeger doen! Het is effectief een investering in jezelf en je houdt er nog een diploma aan over ook. Een hele wereld van yoga gaat voor je open! je word geïnspireerd, soms met jezelf geconfronteerd, je wordt uit je comfortzone getrokken om je nadien veel sterker te voelen... er wordt gelachen, gedanst, ervaringen gedeeld en voor je eigen yogapractice is het een enorme verrijking! ik kan het alleen maar aanraden, gewoon doen!!!

Melissa, afgestudeerd 2020

Testimonial - 200 hr Prana Vinyasa TT

Nele is iemand die met volle overgave lessen geeft en je merkt dat je meegezogen wordt in haar passie voor yoga! Deze opleiding is voor mij, niet alleen fysiek, maar vooral mentaal een positieve ervaring geweest.

Els, afgestudeerd Teacher Training 2020

Testimonial - 200 hr Prana Vinyasa TT

Ik heb zoveel bijgeleerd tijdens de TT en dit op een ontspannen manier, heel aangenaam. Het is een plezier om naar Nele Van Poucke te luisteren. Ik heb genoten van haar creativiteit, precisie & nooit aflatende enthousiasme (& haar mopjes). Fantastische inspirerende Teacher ! Ik kan nu zeggen dat ik een stevige basis heb opgedaan waar ik op kan vertrouwen. Ik ben enorm gegroeid, I am ready to fly !

Hilde afgestudeerde TT 2020

Elemental Immersion

Nele Van Poucke is een fantastische docent met humor, grote kennis van Prana Vinyasa en het leven. Duidelijke uitleg, goeie muziek en een fijne sfeer! Check haar aanbod met opleidingen, modules en workshops! Ze is (te)gek! Echt een aanrader!

Audrey Donders
Yogadocent uit Amsterdam